Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

SACOMED A/S SØGER 2 SALGSSTÆRKE PRODUKTSPECIALISTER TIL SJÆLLAND OG FYN/JYLLAND
Brænder du for salg og ønsker du at udvikle dig med ansvaret for dit eget distrikt? Så er her en spændende mulighed.
Whole Denmark Created: 10/08/2022
Applications will be screened regularly.

På vegne af Sacomed A/S søger vi to nye Produktspecialister til salg af medicinsk udstyr til primært Sjælland og Fyn/Jylland. Brænder du for salg og ønsker du at udvikle dig, vil du gerne gøre en forskel i behandlingen af patienter samt gøre arbejdet lettere for det sundhedsfaglige personale ved at sælge innovativt medicinsk udstyr? Så er du måske den kandidat, vi søger til vores virksomhed.

 

Jobbet

Som Produktspecialist har du det overordnede ansvar for hele salgsprocessen og fungerer som selskabets daglige repræsentant over for vores kunder i den danske sundhedssektor. Du bygger langsigtede relationer til både budgetansvarlige beslutningstagere og de daglige brugere samt medvirker til fremme Sacomed som en stabil, fremtrædende og højt kvalificeret leverandør af medicinsk udstyr. I implementeringen uddanner du personalet og sikrer både rette og værdioplevet anvendelse af udstyret.

I rollen som sælgende produktspecialist arrangerer du selv dine daglige kundebesøg. Du holder præsentationer, står for uddannelse hos kunden og deltager ved operationer. Der vil ligeledes være spændende messer og kongresser, hvor du forventes at deltage og bidrage. 

Du vil få ansvar for dit eget område og salgsbudget, men skal forvente at skulle hjælpe i andre distrikter, når virksomheden har behov for dette. Du arbejder selvstændigt og planlægger din arbejdstid effektivt, så du er hos kunderne 4-5 dage hver uge.

Du skal forvente ca. 35 dages rejseaktivitet om året.  

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en gedigen erfaring indenfor salg og gerne indenfor sundhedsbranchen. Som person er du selvstændig, resultatorienteret og struktureret.  Du brænder for salg og har en indre drivkraft og vilje til at nå resultater. Du trives bedst, når du er ude hos kunderne. Du har en god formuleringsevne – både skriftligt og mundtligt.

Du har en vindende personlighed og ser løsninger fremfor problemer. Du er en, vi kan regne med. Vi værdsætter fleksibilitet og lægger stor vægt på at levere en super kundeservice.

Du har kørekort og bor gerne henholdsvis centralt på Sjælland/i Københavnsområdet og i Midtjylland.

 

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende hverdag i en økonomisk stærk og veletableret virksomhed, som stadig emmer af nytænkning, innovation og et stærkt personligt bidrag. Hos os får du:

  • Ansættelse i en Gazelle virksomhed med ambitioner om fortsat vækst. Vi ønsker at være en ledende distributør af medicinsk udstyr i Skandinavien og er godt på vej.
  • Et spændende, selvstændigt og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder.
  • At blive en del af et velfungerende team med gode kollegaer, humor og en uformel omgangstone
  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.
  • Et godt og struktureret opstart og uddannelsesforløb

 

Om Sacomed                                                                                                                                                                                                   

Sacomed A/S er en dansk virksomhed etableret i 2009. Vi er distributør af medicinske produkter fra anerkendte leverandører til hospitaler i Skandinavien. I 2018, 2020 og 2021 blev Sacomed A/S kåret som Gazellevirksomhed af Børsen.

Som distributør er vi specialiserede inden for primært kolorektal kirurgi og urologi. Vi bestræber os på at levere innovativt udstyr af højeste kvalitet med fokus på service, uddannelse og fleksibilitet. Vi prioriterer den personlige kontakt og besøger derfor dagligt vores kunder.

Vores kerneværdier er; Faglighed, Ærlighed og Respekt

 

Interesseret?                                                                                                                                                                                                       

ACTIO Consulting står for rekrutteringen. Synes du, at ovennævnte udfordringer og muligheder passer til dig, så upload din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningsknappen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Louise Buur på LB@actio-consulting.dk eller på telefon +4524888597. 

Din ansøgning vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt og samtaler afholdes løbende. Vi ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Midtager 29
2605 Brøndby

Sacomed A/S
Midtager 29
2605 Brøndby
http://www.sacomed.com
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here