Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

SACOMED A/S SØGER EN ALSIDIG BOGHOLDER OG INDKØBSANSVARLIG
Ønsker du en spændende og varierende stilling med bogholderi og indkøb hos en Gazelle virksomhed indenfor sundhedsbranchen?
Zealand Created: 10/08/2022
Applications will be screened regularly.

Er du vores nye bogholder og indkøbsansvarlige?                               

Ønsker du en spændende og varierende stilling hos en Gazelle virksomhed indenfor sundhedsbranchen? Så har Sacomed A/S muligvis jobbet til dig, da vi pt. søger en skarp og alsidig bogholder som også har ansvaret for indkøb, HR m.v.                                                            

 

Jobbet

Stillingen spænder bredt og indeholder bogholderi fra A-Z. med bl.a. kreditor-, debitor- og finansbogholderi, løn, moms, kreditkort afregninger (ca. 60 % af tiden). Derudover er du ansvarlig for indkøb og hjemtagelse af produkter fra vores forskellige leverandører.

Du opdaterer diverse statistikker, udarbejder månedsrapport til ledelsen og bestyrelsen, laver IC afregninger og koordinerer og kontrollerer bogholderiet i vores svenske datterselskab i samarbejde med vores svenske bogholder (konsulent).

Udover din egen funktion er du backup for din nærmeste kollega i administrationen, som dagligt tager sig af ordrehåndtering, kundesupport samt interne opgaver, men som naturligvis også skal holde fri en gang imellem uden, at driften forstyrres.

I stillingen vil du få en bred kontaktflade til både med kollegaer, leverandører, kunder m.fl. Du besidder en central rolle på kontoret i Brøndby.    

 

Profilen

 • Du har en bred bogholderimæssig erfaring gerne fra en handelsvirksomhed med internationalt salg, og du har tidligere erfaring med at afslutte og overlevere årsregnskab til revisionen
 • Du har en vindende personlighed og en positiv tilgang til livet generelt 
 • Du er struktureret, omgængelig, er god til at arbejde selvstændigt og følger opgaverne til dørs
 • Det ligger naturligt for dig at prioritere og planlægge dine opgaver og rummer overskuddet til at omprioritere, hvis noget pludseligt haster
 • Du er nysgerrig og god til at tilegne dig ny viden samt evner altid at kommunikere på en ærlig, konstruktiv og positiv måde
 • Du er en erfaren bruger af Microsoft 365 (primært word & excel) samt e-conomic og  Danløn

 

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende hverdag i en økonomisk stærk og veletableret virksomhed, som stadig emmer af nytænkning, innovation og et stærkt personligt bidrag. Hos os får du:

 • Fuldtidsansættelse i en Gazelle virksomhed med ambitioner om fortsat vækst. Vi ønsker at være en ledende distributør af medicinsk udstyr i Skandinavien og er godt på vej.
 • Et spændende, selvstændigt og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder.
 • At blive en del af et velfungerende team med gode kollegaer, humor og en uformel omgangstone
 • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.
 • Et ajourført og snorlige bogholderi, hvor tallene stemmer og der er orden i sagerne

Du får et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job med mulighed for selv at påvirke din arbejdsdag. Vi har et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone.

 

Om Sacomed                                                                                                                                                                                                   

Sacomed A/S er en dansk virksomhed etableret i 2009. Vi er distributør af medicinske produkter fra anerkendte leverandører til hospitaler i Skandinavien. I 2018, 2020 og 2021 blev Sacomed A/S kåret som Gazellevirksomhed af Børsen.

Som distributør er vi specialiserede inden for primært kolorektal kirurgi og urologi. Vi bestræber os på at levere innovativt udstyr af højeste kvalitet med fokus på service, uddannelse og fleksibilitet. Vi prioriterer den personlige kontakt og hjælpes alle ad med at være der for vores kunder.

Vores kerneværdier er; Faglighed, Ærlighed og Respekt

 

Interesseret?                                                                                                                                                                                                                   

ACTIO Consulting står for rekrutteringen. Synes du, at ovennævnte udfordringer og muligheder passer til dig, så upload din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningsknappen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Louise Buur på LB@actio-consulting.dk eller på telefon +4524888597. 

Din ansøgning vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt, og samtaler afholdes løbende. Vi ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Midtager 29
2605 Brøndby

Sacomed A/S
Midtager 29
2605 Brøndby
http://www.sacomed.com
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here